Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń cappuccino

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 0,5 litra
mąka pszenna 6 łyżek
cukier 4 łyżki
cappuccino 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń cappuccino

Wszystkie składniki mieszamy w misce i dodajemy 200ml mleka. Resztę mleka zagotowujemy. Gdy mleko już się zagotuje dodajemy składniki. Gotujemy ciągle mieszając aż budyń zgęstnieje. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 17.09.2012 20:27
super
gusia1000 21.07.2012 14:06
Znakomitość.
Rafał10 18.07.2012 10:46
oooo pycha...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak