Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 1/5 główki
marchew
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat
woda
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty

Kapustę szatkujemy na bardzo cieniutkie wiórki, możemy użyć również robota by cieniutko nam zszatkował. Marchewkę ścieramy na małych oczkach. Sos robimy zgodnie z przepisem na opakowaniu - sos+woda+oliwa - wymieszać. Wszystko dokładnie mieszamy. Surówka powinna postać 15-30 minut, żeby się „przegryzła” Doskonała jako dodatek do mięs

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 16.07.2013 15:34
smaczny dodatek do obiadu
Magula 18.07.2012 10:30
latwa i pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak