Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza jaglana z tuńczykiem i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jaglana 1 szklanka
papryka czerwona 1 szt
szczypior
pieprz
sól
masło 1 łyżeczka
koperek
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jaglana z tuńczykiem i papryką

Kaszę jaglana gotujemy według przepisu na opakowaniu . Pod koniec gotowania dodajemy sol i troszkę masła mieszamy . Odstawiamy pod przykryciem . Następnie dodajemy do kaszy tuńczyka ,którego najpierw odcedzamy z oleju . Paprykę kroimy drobno w kosteczkę i dodajemy do kaszy . Szczypior siekamy mieszamy z kasza . Doprawiamy pieprzem Podajemy ozdobione koperkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 26.08.2012 22:42
mniam
kasiaw 20.08.2012 23:02
ładnie wygląda
Ania60 17.07.2012 21:15
mniam
agaK. 17.07.2012 20:56
super
iwa643 17.07.2012 08:03
polecam na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak