Sposób przygotowania

Krok 2 / 3

Wybieramy żółtko ze środka i przekładamy do miseczki. Szczypiorek kroimy na drobno. Łyżeczkę szczypioru wsypujemy do żółtka. Do żółtka dodajemy również musztardę i majonez i solimy do smaku. Rozgniatamy widelcem i dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Nabieramy farsz an łyżeczkę i wypełniamy środek jajka, tworząc kopułke. P


Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    proste w przygotowaniu a takie ładne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    efektowne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super wygladają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Danost

    fajjny pomysł
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię jajka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !