Składniki:
ciasto do pizzy | 30 cm |
fasolka szparagowa | 25 sztuk |
pieczarki | 3 |
szynka szwarcwaldzka | 6 plastrów |
sos | |
keczup pikantny | 2 łyżki |
sos chili | 2 łyżki |
estragon | 1 łyżeczka |
ser gouda | 15 dag |
ciasto do pizzy | 30 cm |
fasolka szparagowa | 25 sztuk |
pieczarki | 3 |
szynka szwarcwaldzka | 6 plastrów |
sos | |
keczup pikantny | 2 łyżki |
sos chili | 2 łyżki |
estragon | 1 łyżeczka |
ser gouda | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: