Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt.
jabłko 1 szt.
pietruszka zielona do smaku
cebula 1 szt.
cukier do smaku
olej roślinny
kapusta kiszona 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę odcisnąć i poszatkować. Marchewkę i jabłko zetrzeć na grubej tarce. Dodać do kapusty.Małą cebulę pokroić w kostkę. Pietruszkę pokroić. Warzywa wymieszać razem, dodać do smaku cukier i pieprz ziołowy, dolać łyżkę oleju. Jeszcze raz wymieszać, odstawić do lodówki na godzinę. Pyszna do schabu w panierce albo sosu z wołowiny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 16.07.2012 11:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak