Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 4 ząbki
boczek 50 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek z grilla

Boczek kroimy w plasterki. Czosnek przepuszczam przez praskę i smaruję nim boczek z jednej strony. Z drugiej strony posypuję przyprawą do grilla Prymat. Takie plasterki boczku grilluję na złoty kolor. Można zjeść z chlebem. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 16.12.2012 11:23
prosty i fajny
Magda60 02.09.2012 22:19
lubie taki boczus
Justyna Jussstiii 19.07.2012 10:38
ekstra
Monika111 16.07.2012 07:42
Mój mąż uwielbia taki! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak