Sposób przygotowania

Boczek kroimy w plasterki. Czosnek przepuszczam przez praskę i smaruję nim boczek z jednej strony. Z drugiej strony posypuję przyprawą do grilla Prymat. Takie plasterki boczku grilluję na złoty kolor. Można zjeść z chlebem. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Mój mąż uwielbia taki! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    lubie taki boczus
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    prosty i fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !