Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki surimi z sosem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paluszki surimi 30 szt
koperek 1 pęczek
śmietana 3 łyżka
mąka 1 łyżka
pieprz do smaku
woda 0,5 szklanka
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki surimi z sosem

Wodę zagotowujemy z kostką rosołową, dodajemy koperek,doprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy. Następnie dodajemy śmietanę rozmieszaną z mąka, zagotowujemy. Na talerzyku układamy surimi, obok sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IrenaM 02.01.2013 22:49
te paluszki mają być surowe? chyba nie dla mnie taka potrawa
andrzej10 23.07.2012 09:44
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak