Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

"Kwaśnica"-Góralskie danie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda
kapusta kiszona 30 dag
żeberka wieprzowe 60 dag
czosnek do smaku
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
ziele angielskie do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
przyprawa do zup do smaku
ziemniaki 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: "Kwaśnica"-Góralskie danie

Mięso opłukać ,pokroić i wrzucić do garnka z postawioną na gazie wodą.Dodać przyprawy(czosnek,sól,pieprz,ziele angielskie). Gdy mięso zacznie mięknąć to wrzucić kapustę i gotować aż wszystko zmięknie (mięso i kapustę). Ugotowane ziemniaki włożyć do talerza i nalać zupy
Polecam na ostro !!! :) Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agogo2 25.02.2013 14:04
poleacm
mirosława4 19.08.2012 21:37
pyszna
Katarzyna59 18.08.2012 16:49
pyszna
Aneta41 20.07.2012 21:18
muszę spróbować
Mirka-Ludomila 19.07.2012 22:36
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak