Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rosołowa-warzywna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polowa kurczaka 1/2 sztuki
ziele angielskie 4 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
przyprawa do potraw 2 łyżki
pieprz mielony 1 łyżeczka
woda 3 litry
włoszczyzna 1 (młoda)

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rosołowa-warzywna

- połowę kurczaka umyć
- włożyć do zimnej wody i zagotować, łyżką cedzakową zebrać szumowiny
- dodać ziele, liście, jarzynkę, włoszczyznę młodą z naciami
- gotować do miękkości kurczaka
- zupa rosołowa podana z włoszczyzną i tym co lubisz
- Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 04.12.2013 20:28
pyszna zupka na rozgrzewkę jesienną
plocia 22.09.2013 10:15
Rosołek najlepszy na kaca
IwonaKa 28.07.2013 18:31
bardzo lubie takie zupki
Jodaj 07.05.2013 16:05
fajna zupka :)
ajres 07.02.2013 21:18
dobra
Wafelek2601 26.12.2012 15:47
Bardzo dobra
Magda60 08.10.2012 21:21
smaczne
Dorian 19.09.2012 07:52
pysznie wyglada
melonik 09.08.2012 18:59
mniam
melonik 09.08.2012 18:59
mniam
gacopierz23 23.07.2012 21:03
smaczna
Pietruszka 18.07.2012 21:08
smaczna i zdrowa zupa
pierniczkowo 18.07.2012 08:58
pyszna zupka:)
IwonaKa 16.07.2012 22:30
smaczna zupka
gusia1000 16.07.2012 17:39
Smaczna zupa, tylko taką gotować.
Papryczka 16.07.2012 16:31
pycha
adelajda 16.07.2012 15:12
ja jeszcze podpiekam cebulkę !! super !
dianix 15.07.2012 17:28
taka lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak