Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka w majeranku i ziołach prowansalskich

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka z kurczaka 5 szt
majeranek do smaku
pieprz do smaku
masło do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Udka w majeranku i ziołach prowansalskich

Udka myjemy,osuszamy, dzielimy na dwie części,przyprawiamy. Na blaszkę do piekarnika wkładamy odrobinę masła, kedy sie roztopi wkładamy kurczaka. Pieczemy w 200 stopniach, czas według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak