Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
kukurydza w puszce 1 puszka
cebula biała 1
marchewka ugotowana 2
ogórek konserwowy 4
majonez tradycyjny 4 łyżki
jogurt naturalny 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
fasola czerwona z puszki 1 puszka
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolą

Marchewki gotujemy al dente a następnie kroimy w kostkę. Z Fasoli, kukurydzy i groszku odlewamy zalewę. Cebulę i jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki kroimy również w kostkę. Majonez mieszamy z jogurtem i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Mieszamy, schładzamy w lodówce i możemy spożywać. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 18.04.2013 11:10
mmm super!!!
12.03.2013 13:23
przepyszna!!!!!!!!!! :)
Bożena13 03.08.2012 22:22
fajnie wygląda;)
Amellia 28.07.2012 12:56
mniam
parysek10 15.07.2012 13:20
niezły pomysł
Andysz 15.07.2012 11:30
uwielbiammm;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak