Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka do obiadu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchewka 1 szt
jabłko 1 szt
cebula 1 szt
sok z cytryny 2 łyżki
sól
majonez
fasola 1/2 puszki
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka do obiadu

Kapuste, fasolkę i jabłko zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Marchewkę zetrzeć na mniejszych oczkach. Cebule pokroic w drobna kostkę. Wymieszać składniki, skropić sokiem z cytryny a następnie dodać łyżkę majonezu i łyżkę jogurtu naturalnego. Doprawić solą i ostrą papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak