Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z gęsich jaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 2 gałązki
ząbek czosnku 3 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
jajo gęsie 2 na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z gęsich jaj

Dwa ugotowane na twardo gęsie jaja obrać ze skorupek, pokroić i wrzucić do rozdrabniacza.
Dodać listki selera oraz czosnek i majonez. Doprawić i zmiksować na gładką jednolitą masę.
Podawać do pieczywa. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 13.11.2012 09:54
Gęsie jaja są smaczne, słabo się ubijają więc do ciasta nadają się średnio-za to do past, sałatek, pierogów są super.
alaaa 27.09.2012 19:20
pierwszy raz się spotykam z przepisem z wykorzystaniem gęsich jaj,,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak