Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z Szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
szczypiorek 1/2 pęczku
Kiełbaska wg uznania
sól do smaku
mleko 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z Szczypiorkiem

Jajka wbić do miseczki, następnie doprawić solą, wlać mleko oraz roztrzepać na odpowiednią masę, na patelni rozgrzać olej , usmażyć kilka plasterków kiełbasy dowolnej. Pod koniec smażenia wlać przygotowaną masę jajeczną i smażyć, na koniec smażenia gdy jajka się zetną dodać posiekany na drobno szczypiorek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 12.08.2012 15:39
to moje ulubione śniadanie
Maniek2 31.07.2012 08:28
pycha
Bożena13 20.07.2012 11:15
uwielbiam taką;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak