Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa słodko-kwaśna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1kg
olej 1/2szklanki
ocet 1łyżeczka
czosnek 1 ząbek
cukier 1/2 łyżeczki
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa słodko-kwaśna

Fasolkę obgotować w osolonej wodzie.
Składniki na sos wymieszać i zmiksować, doprawić wg własnego smaku. Polać fasolkę po wierzchu lub wymieszać całość.
Smakuje na zimno i ciepło, jako dodatek do obiadu i sama.
Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 26.08.2012 18:44
o fajny pomysł
caralajna 22.07.2012 07:27
z octem nie próbowałam
bgs1984 19.07.2012 23:15
mniam
marzenciak1985 19.07.2012 23:08
mniam
Rafał10 13.07.2012 10:07
UWIELBIAM!!! Aż ślinka cieknie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak