Składniki:
80dag wołowiny bez kości | |
3-4 lyzki smalcu | |
2 duze cebule | |
2-3 zabki czosnku | |
2 strąki papryki | |
kilogram ziemniaków | |
łyżeczka kminku | |
sól | |
pieprz | |
bulion mięsny | 1 szklanka |
pomidory | 2 szt. |
80dag wołowiny bez kości | |
3-4 lyzki smalcu | |
2 duze cebule | |
2-3 zabki czosnku | |
2 strąki papryki | |
kilogram ziemniaków | |
łyżeczka kminku | |
sól | |
pieprz | |
bulion mięsny | 1 szklanka |
pomidory | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: