Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z brzoskwiń z jeżynami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 30 dkg.
jeżyny 10 dkg
rum 2 łyżki
cukier puder 2 łyzki
śmietana 12% 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z brzoskwiń z jeżynami

Brzoskwinie obrać z pestki i ze skórki i pokroić w drobne kawałeczki. Przełożyć do miseczki, skropić rumem i posypać cukrem. Do brzoskwiń dodać jeżyny i wymieszać, polać śmietanką i schłodzić na godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Halina14 28.08.2013 08:42
fajny pomysł
Ada-Gaba 27.03.2013 06:57
ale pychotka
Katarzyna/kate1980 29.11.2012 21:55
pomysłowa
Bernadeta1 16.10.2012 00:40
pychotka taka surówka
andrzej10 01.10.2012 08:45
pewnie pyszna
Beata73 22.08.2012 10:19
musi być pyszna!
Beata73 22.08.2012 10:19
musi być pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak