Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparaga w bułce tartej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
sól szczypta
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Szparaga w bułce tartej

Fasolkę dokładnie przepłukujemy, gotujemy w osolonej wodzie. Kiedy jest już wystarczająco miękka wyciągamy i odcedzoną obtaczamy w bułce tartej. Smażymy kilka minut na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy najlepiej z ziemniakami i rybą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola333 26.03.2013 10:02
bardzo smaczny przepis
Ewelina47 01.10.2012 12:36
uwielbiam
Rafał10 18.07.2012 09:33
robię troszkę inaczej ale Twoim sposobem jest pewnie równie pyszna :)
malaczarna23 14.07.2012 08:28
bardzo lubię:)
Agnieszka91 12.07.2012 13:13
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak