Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza manna z kaki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 0,5 l
kasza manna 15 łyzek
kaki 1 szt
miód 2 łyżki
orzechy włoskie 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza manna z kaki

Do gotującego się mleka wsypujemy kaszkę i gotujemy 3 minuty ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Orzechy obieramy i drobno siekamy. Kaki obieramy i kroimy w kostkę. Kaszkę przekładamy do miseczek, polewamy łyżeczką miodu, posypujemy orzechami i dodajemy pokrojone kaki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 22.07.2012 10:41
super i ciekawe
Hanna5 12.07.2012 10:34
ciekawe
msmariusz 11.07.2012 23:55
kaki uwielbiam
aspire5742 11.07.2012 22:31
może być dobre : )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak