Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z serem i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
pieprz trcohę
cebula szt
masło 3 łyżki
pieczarki 20 dag
ser żółty 4 plastry
mąka trochę
jajko szt
Bułka tarta klasyczna Prymat trochę
schab 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z serem i pieczarkami

Kroki postępowania

1
kotlet schabowy podziel na 4 części które rozbij tłuczkiem do mięsa,natrzyj solą i pieprzem.Pieczarki umyj,pokrój, posiekaj cebulę którą zeszklij na maśle do niej dodaj pieczarki i przyprawy do smaku.Duś całość do miękkości,ostudzony farsz kładź na mięsie wraz z kawałkami sera żółtego.
Krok 1 - roladki z serem i pieczarkami foto
2
zwijaj z mięsa roladki które panieruj w mące,jaju i bułce tartej.
Krok 2 - roladki z serem i pieczarkami foto
3
smaż roladki na dobrze rozgrzanym oleju z dwóch stron i podawaj z surówką i ziemniakami
Krok 3 - roladki z serem i pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Paweł10 11.07.2012 16:32
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak