Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obieramy ze skorupki i kroimy w drobną kosteczkę. Wersja dla leniwych - miażdżymy jajka widelcem . Dodajemy surowe jajko, przyprawy i mieszamy bardzo dokładnie. Z powstałej masy formujemy kotleciki coś na wzór mielonych, obtaczamy w bułce tartej i smażymy (nie trzeba długo). Gotowe - smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne kotlety
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    ROBIĘ TAKIE SAME
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Mniam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !