Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 sztuk
ogórki kiszone 3 sztuki
majonez 2 łyżki
sól do smaku 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka miksujemy blenderem, dodajemy ogórki kiszone pokrojone w drobną kosteczkę. Do tego dokładamy majonez - można więcej jeśli ktoś jest jego fanem, lub mniej gdy jesteśmy na diecie. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Polecam dodać również szczypiorku lub pokrojoną drobno cebulkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia29 11.07.2012 14:06
Też taką robię!
Piotr-21 11.07.2012 12:53
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak