Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka zapiekane w naczyniu żaroodpornym

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe kg
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 1/2 szkl
majeranek trochę
cebula szt
marchew 2 szt
Papryka słodka mielona Prymat trochę

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka zapiekane w naczyniu żaroodpornym

żeberka umyj,osusz natrzyj solą,pieprzem,olejem,sproszkowaną papryką i majerankiem odstaw na parę godzin.Włóż do żaroodpornego naczynia,podlej wodą,dodaj plastry cebuli i marchwi.Włóż do piekarnika i piecz w 180 st do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Hanna5 11.07.2012 15:51
lubie żeberka
Agnieszka91 11.07.2012 13:09
uwielbiam
anja3107 11.07.2012 11:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak