Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowo tuńczykowa z mozzarellą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
oliwki zielone 3 łyżki
ser mozzarella 1 kulka
szczypior
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowo tuńczykowa z mozzarellą

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy go i dajemy do miski . dodajemy tuńczyka w oleju . Mieszamy . Ser mozzarella kroimy w kostkę i dodajemy do sałatki . Oliwki zielone kroimy na połówki dodajemy do sałatki. doprawiamy pieprzem i posypujemy posiekanym szczypiorem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 11.07.2012 08:50
polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak