Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa jagodowa na ciasto

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jagody 1 szkl.
jajko 3 szt.
jogurt naturalny 1/2 szkl.
śmietana 30% 1/2 szkl.
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: polewa jagodowa na ciasto

jajka ubić z cukrem na puszystą masę dodać jogurt i śmietanę cały czas miksując.Na koniec wsypać przebrane,umyte i osuszone jagody zmiksować na jednolitą masę i wylać na ciasto np.z jagodami mogą być też inne owoce sezonowe a następnie je upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 28.08.2013 20:46
super owocowa polewa
caralajna 12.07.2012 09:12
ciekawy przepis
MAR3STA 11.07.2012 19:58
wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak