Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z bułką i mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 100 dag
masło 30 gram
mięso mielone 20 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat 20 gram
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 30 gram
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z bułką i mięsem

Kroki postępowania

1
fasolke pokroić w mniejsze kawałki ugotować do miękkości w osolonej wodzie(zawsze sól dodwać pod koniec gotowania ponieważ fasolka tak szybciej sie gotuje) odcedczić
Krok 1 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto
2
na patelni rozgrzac olej podsmażyć cebulke(piórka) i wrzucić mięso mielone mięso dobrze podsmażyć przyprawić
odstawić do ostygnięcia
Krok 2 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto
3
na patelni rozpuscić masło dodać fasolke i mięso opruszyć bułką tartą i przyprawić do smaku

smacznego!:)
Krok 3 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia26 29.07.2012 09:39
zdrowe i jakie smaczne :)
Cukiereczek13 26.07.2012 10:48
z miesem jeszcze nie jadlam :)
IZABELA29 26.07.2012 09:01
zawsze gotuję tylko z bułka z mięsem nigdy nie robiłąm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak