Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z kiełkami rzodkiewki

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełki rzodkiewki 1 opakowanie
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez
natka pietruszki
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z kiełkami rzodkiewki

Kroki postępowania

1
Kiełki płuczemy, a następnie siekamy w drobną kostkę. Kroimy również odrobinę natki pietruszki.
Krok 1 - Pasta jajeczna z kiełkami rzodkiewki foto
2
Jajka kroimy w kostkę. Dodajemy do kiełek i dokładnie mieszamy. Następnie widelcem rozgniatamy ewentualnie większe części jajek. Dodajemy majonezu i przypraw.
Krok 2 - Pasta jajeczna z kiełkami rzodkiewki foto
3
Smacznego ;)
Krok 3 - Pasta jajeczna z kiełkami rzodkiewki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 13.09.2012 20:26
kiełki dodają jej wyrazu
agataw1990 01.09.2012 16:54
świetny przepis!
Natalia40 29.07.2012 20:25
smaczna
aga130982 21.07.2012 15:38
super
aga130982 21.07.2012 15:38
super
Sroczka 10.07.2012 21:55
Pysznie i zdrowo. Podoba mi się ten przepis.
Mati13 10.07.2012 19:25
podoba mi się, ładnie wygląda
Beatris 10.07.2012 16:52
Najbardziej podoba mi się dodatek w postaci kiełków.
ziutula
ziutula 10.07.2012 10:13
lubię różne wersje past jajecznych...
gosia47-47 10.07.2012 08:01
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak