Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z koperkiem i śmietaną z mascarpone

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 2
koperek 1 łyżeczka
śmietana 30% 5 łyżek
mascarpone 1 łyżka
Sól czosnkowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z koperkiem i śmietaną z mascarpone

Ogórek kroimy w półplasterki. Śmietanę mieszamy z serkiem mascarpone. Dodajemy do ogórka. Solimy do smaku i posypujemy koperkiem. Mieszamy i gotowe. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena1110 20.07.2012 22:59
na upalne dni jak znalazł
SYLKA 17.07.2012 21:16
uwielbiam mizerie
Jodaj 16.07.2012 11:01
mogłabym taka mizerie jeść codziennie do obiadu :) jest prze pyszna :)
Rafał10 09.07.2012 22:55
ale bym zjadła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak