Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piniowa pizza Vesuvio

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto na pizzę 30 cm
polędwica sopocka 8 plastrów
sos
keczup pikantny 3 łyżki
sos chili 2 łyżki
oregano 1 łyżka
ser gouda 20 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Piniowa pizza Vesuvio

Ciasto piniowe zrobione wg przepisu: „http://www.doradcasmaku.pl/przepis/234151/piniowe-ciasto-pelnoziarniste-na-pizze.html” rozkładam na blaszce. Keczup łączę z sosem chili czosnkowym. Tak przygotowanym sosem smaruję spód. Posypuję suszonym oregano. Następnie układam warstwę sera żółtego. Na to kładę plasterki polędwicy sopockiej. Wstawiam do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C. Zapiekam 15 minut. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 15.02.2013 22:53
brak słów po prostu pycha
pacpaw 04.08.2012 00:06
@Izabela zjadamy tylko na miejscu :o)
Justa32 03.08.2012 23:38
Apetyczna
Izabela/bella81 16.07.2012 09:54
czy można zamówić pizze z dowozem? ;)
Grażyna13 09.07.2012 21:39
bajerancka :)
Rafał10 09.07.2012 11:12
mniam, ale kusisz Tymi swoimi daniami... taka pizza!!! PYCHA!
staropolanka5 08.07.2012 23:44
DOBRE
msmariusz 08.07.2012 23:30
tak pyszna
Agiatis 08.07.2012 23:17
uwielbiam pizze;)
Katarzyna/kate1980 08.07.2012 22:40
zjadłoby się :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak