Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na maśle z ziołami włoskimi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
bazylia
rozmaryn
masło
mleko
czosnek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na maśle z ziołami włoskimi

Wszystkie zioła muszą być świeże, siekamy je na średnią grubość. Jajka roztrzepujemy z dodatkiem soli i mleka. na roztopione masło, wrzucamy posiekane zioła i czosnek, podsmażamy delikatnie. Dodajemy jajka i smażymy do ścięcia. Podajemy ze świeżym chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 08.07.2012 23:41
pycha
parysek10 08.07.2012 21:07
smaczna
SmacznaPyza 08.07.2012 20:03
dlaczego poza jajkami nie podajesz, choćby orientacyjnie, ilości pozostałych składników?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak