Kapuśniak

Kapuśniak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • KOSC WEDZONA

    20 dkg
  • włoszczyzna

    do smaku
  • ziemniaki

    3 sztuki
  • olej do smażenia

  • boczek

    15 dkg
  • kiełbasa

    15 dkg
  • kapusta kiszona

    50 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszona, włoszczyznę ugotować na kości. Po 15 minutach dodać ziemniaki drobno pokrojone w kostkę, Kiełbasę i boczek pokroić i podsmażyć na oleju dodać do zupy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (20)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaKa

12.11.2013 00:05
bardzo lubie kapuśniaczek,pycha

jeta72

01.07.2013 08:54
bardzo lubię :-)

Beata23

23.06.2013 16:06
fajna zupa

Bernadeta1

01.01.2013 13:01
super taki kapuśniak

MagdaXXX

24.09.2012 16:49
super

kanu83

03.09.2012 20:49
pyszna zupka

Wacław

08.08.2012 18:08
jedna z moich ulubionych zup,pycha

IKrakowianka

20.07.2012 22:56
bardzo lubię

m1monika

22.04.2012 15:46
pyszny!!!

Mariusz10

16.03.2012 17:09
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat