Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z jajek przepiórczych i groszku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek 1/2 puszki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
jajka przepiórcze 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z jajek przepiórczych i groszku

Jajka gotujemy na twardo. Groszek łuskamy lub wrzucamy do miski pół puszki. Dodajemy posiekane jajeczka. Dymkę obieramy, bardzo drobno siekamy i smażymy na złoty kolor razem ze szczypiorkiem. Dodajemy do miski. Dolewamy 2 łyżki oleju lnianego. Można oczywiście użyć jaj kurzych, ale to już nie ten smak :))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandraa 18.07.2012 13:32
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak