Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIELONE Z JAJEK

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 7 szt
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
chleb 5 kromek
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: MIELONE Z JAJEK

Jajka gotujemy na twardo i obieramy. Cebulę też obieramy. Chleb namaczamy w zimnej wodzie. Wszystkie składniki przepuszczamy przez maszynkę i przyprawiamy do smaku mieszamy. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy obtoczone w bułce tartej kotleciki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 03.09.2012 04:05
Lubię te kotleciki i również czasami robię.
GOSIA18 08.07.2012 17:36
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak