Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 2-3 gałążki
kukurydza w puszce 1/2 puszki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 1,5 łyżki
sól do smaku
cebula biała 1/2 szt
pieprz do smaku smaku
jogurt 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Seler pokroić na małe kawałki, tuńczyka i kukurydzę odcedzić. Wsypać do miski cebulę i posiekać w drobną kostkę. Następnie dodać do pozostałych składników.
Majonez wymieszać z jogurtem i polać po sałatce, doprawić solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.07.2014 11:28
bardzo dobra
Granita 09.04.2014 07:37
jest pyszna,robię podobną;)
Rafał10 09.07.2012 10:49
mniam mniam wygląda pysznie !
Laila2786 08.07.2012 10:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak