Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana fasolka szparagowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
masło do smaku
sól do smaku
czosnek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana fasolka szparagowa

Kroki postępowania

1
Fasolkę, po umyciu i obraniu, gotujemy na wodzie z solą. Gotujemy ok kwadransa. Po odcedzeniu fasolkę wyjmujemy na patelnię i podsmażamy na tłuszczu.
Krok 1 - Zapiekana fasolka szparagowa foto
2
Gdy fasolka będzie już lekko rumiana, dodajemy masełka, czosnek granulowany i paprykę do smaku i bułkę tartą.
Krok 2 - Zapiekana fasolka szparagowa foto
3
Dokładnie mieszamy do wsiąknięcia bułki i jej zarumienienia lekkiego.
Krok 3 - Zapiekana fasolka szparagowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 25.10.2013 11:14
bardzo lubię
misia53 07.10.2013 00:19
przepyszne moje jedzonko!
Krystyna32 17.12.2012 09:20
super
olkaaa 16.10.2012 10:08
też taką robię
aleksandra16 01.10.2012 17:26
super
AURELKA 01.09.2012 10:16
pomysłowa
Piotr-21 11.08.2012 21:34
pycha
Seba 16.07.2012 09:17
super
Katarzyna59 11.07.2012 18:17
zjadłoby się
Cukiereczek13 08.07.2012 12:30
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak