Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
oliwa 2 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak

Szpinak bez rozmrażania wkładamy do garnka, wlewamy oliwę i wstawiamy na mały ogień. Gdy szpinak rozpuści się dodajemy roztarty czosnek, doprawiamy do smaku solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 18.11.2013 21:42
lubię szpinak :)
IKrakowianka 30.08.2012 22:25
bardzo lubię
ronald88 12.09.2011 11:33
SUPER
treonina 23.06.2011 01:22
heh, szpinaku nie lubię - mam złe wspomnienia z dzieciństwa
Tomek13 17.06.2011 20:28
lubie go
agogo2 31.03.2011 20:22
swietne
szajba2 26.03.2011 19:13
na sam widok przestaję być głodny
Tomasz17 16.03.2011 16:50
muszę wypróbować
marcia71 23.02.2011 18:45
fajne
jogobella231
jogobella231 14.02.2011 16:51
robię podobnie
Barbara55 13.01.2011 15:46
coś co nie lubię
kielcok1 11.01.2011 15:44
od samego patrzenia zrobiło mi się niedobrze
Henryka2 07.01.2011 23:11
coś co lubię.
gusia1000 03.01.2011 21:34
Lubię szpinak i polecam.
rakow2
rakow2 15.11.2010 15:13
to chyba nie jest jadalne :-)
mysza666 24.10.2010 21:11
Uwielbiam szpinak:) taki robię, tylko z masłem
Justyna223 13.07.2010 15:06
osobiście nienawidzę szpinaku za to mój mąż za nim przepada. Dodam do książki i zrobię mu według tego przepisu.
Ewa104 05.07.2010 07:52
A ja od niedawna polubiłam szpinak.Wcześniej go nie cierpiałam.Widocznie próbowałam zawsze takiego, który nie był dobrze przyprawiony.Teraz bardzo mi smakuje i to w bardzo podobnej wersji.Może dodałabym troszkę śmietany.
Ewelina60 30.06.2010 22:33
Od dziecka uwielbiam szpinak! A najbardziej w wersji \"szybko przyrządzonej\" a z Twojego przepisu chętnie skorzystam bo jeszcze nigdy nie robiłam szpinaku na oliwie (zawsze na masełku)!
IlonaAlbertos 21.05.2010 23:09
Katarzyno taki szpinak można podawać do obiadu zamiast sałatki. Ja zawsze robię do mięs lub ryb.
Patryk14
Patryk14 11.05.2010 20:48
do tego można wbić jajko i powstaje szpinakowa jajecznica, albo dodać śmietany i podawać z makaronem i w tej wersji smakuje super.
Renia 25.04.2010 10:12
Dla dzieci \"pychotka\"
Katarzyna/kate1980 23.04.2010 14:01
do czego można podać tak przygotowany szpinak?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak