Szpinak

Szpinak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak mrożony

    1 opakowanie
  • oliwa

    2 łyżki
  • czosnek

    1 ząbek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak bez rozmrażania wkładamy do garnka, wlewamy oliwę i wstawiamy na mały ogień. Gdy szpinak rozpuści się dodajemy roztarty czosnek, doprawiamy do smaku solą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (23)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

18.11.2013 21:42
lubię szpinak :)

IKrakowianka

30.08.2012 22:25
bardzo lubię

ronald88

12.09.2011 11:33
SUPER

treonina

23.06.2011 01:22
heh, szpinaku nie lubię - mam złe wspomnienia z dzieciństwa

Tomek13

17.06.2011 20:28
lubie go

agogo2

31.03.2011 20:22
swietne

szajba2

26.03.2011 19:13
na sam widok przestaję być głodny

Tomasz17

16.03.2011 16:50
muszę wypróbować

marcia71

23.02.2011 18:45
fajne

jogobella231

14.02.2011 16:51
robię podobnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat