Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bukiet warzywny Agi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
cebula 1
ogórek 2
pomidor 3
rzodkiewka 1 pęczek
kukurydza marynowana 1 puszka
czosnek czerwony 4 ząbki
gotowy sos sałatkowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: bukiet warzywny Agi

Warzywa umyć, osuszyć. Kapustę obrać z wierzchnich liści. Obrać cebulę, pociąć w piórka. Jednego ogórka obrać ze skóry. Drugiego ogórka pokroić w plastry. Kapustę pokroić w paski, pozostałe warzywa w kostkę. Potem połączyć je z kukurydzą i polać sosem. Ozdobić fantazyjnie wyciętymi rzodkiewkami, ogórkami i czosnkiem, schłodzić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 15.07.2012 17:51
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak