Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś smażony z kaparami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 300 g
wino białe 0 do smaku
oliwa 0 do smaku
kapary 0 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś smażony z kaparami

rozgrzewamy patelnie, dodajemy łyżkę oliwy i kapary. Podsmażamy aż się zarumienią. Dodajemy filety z łososia i smażymy z obu stron. pod koniec dolewamy wino i czekamy aż odparuje.
podajemy;)
banalnie proste,a smakuje GENIALNIE:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 25.05.2013 23:00
ciekawy dodatek
Agnieszka54 25.07.2012 18:55
super smakowite
Marko 06.07.2012 15:39
super
ewka1978 06.07.2012 14:27
na pewno pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak