Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dziki ryż z mozzarellą i fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż dziki 1 woreczek
fasolka szparagowa 1 garść
ser mozzarella 1 szt
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 1 łyzka
ketchup 1 łyżka
sól
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Dziki ryż z mozzarellą i fasolką szparagową

Fasolkę szparagowa obieramy i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej. Po ugotowaniu studzimy i kroimy na 3 części. Ryż dziki gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i łączymy z pokrojoną fasolka . Dodajemy pokrojona mozzarellę i posiekany koperek mieszamy . doprawiamy sola i pieprzem . Robimy sos. Mieszamy majonez z jogurtem i ketchupem. Takim sosem polewamy sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 01.09.2012 18:58
pycha
iwa643 05.07.2012 08:41
polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak