Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Herbatnikowa przekąska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

herbatników 1 opakowanie
kremu czekoladowego 7 łyżeczek
białej czekolady 7 łyżeczek
miód
winogrona 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Herbatnikowa przekąska

Herbatniki wyłożyć z osobna na talerzyk.Biała czekoladę rozpuścić i ostudzić.Wymieszać z kremem czekoladowym.Każdy herbatnik posmarować wymieszanym kremem.Winogrona przemyć.Układać na środek herbatnika z kremem.Dodatkowo można polać odrobina miodu.Można również wstawić do lodówki do schłodzenia.Winogrona można zastąpić innym owocem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 09.08.2012 15:37
ale smaczny pomysl
SmacznaPyza 05.07.2012 15:12
gotowe herbatniki, gotowy krem - proponujesz tylko sposób podania ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak