Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne kotlety

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj filet 1 sztuka
łosoś filet 20 dkg
krakersy 15 dkg
sól
Pieprz biały mielony Prymat
sok z cytryny 1 łyżeczka
jajko 1 sztuka
mleko 0,30 szklanki
filet z dorsza 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne kotlety

Ryby umyć, przekręcić przez maszynkę. Rozmieszać jajko z mlekiem i sokiem z cytryny. Dodać ryby, formować kotlety. Naczynie wysmarować olejem. Obtoczyć w bułce tartej, ułożyć w naczyniu żaroodpornym . Piec w temperaturze 180 stopni około 35.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 25.12.2013 21:15
pyszne, rybne kotleciki
Katarzyna59 25.12.2013 11:13
pyszne kotlety
Adam/ZUB3R 17.11.2013 21:13
smaczne kotlety
Ewelina38 23.09.2013 12:52
wieki takich nie jadłam......
m1monika 06.08.2013 08:56
uwielbiam :-)
Malinka 13.07.2013 15:21
Zjadłabym bardzo chętnie:)
Kuchareczka2 03.07.2013 20:28
moje ulubione
IwonaKa 25.06.2013 00:08
świetny przepis,muszę spróbować z tymi krakersami
Dorian 12.06.2013 08:06
smaczne kotleciki
fotoviderek 19.05.2013 08:19
Takie kotleciki lubię :)
Alex_M 15.04.2013 10:57
lubie takie :)
Pietruszka 30.03.2013 11:51
fajny przepis
caralajna 18.11.2012 11:41
takich jeszcze nie jadłam
ElizaT 18.10.2012 07:42
pewnie by mi smakowały
Bernadeta1 21.09.2012 00:55
ciekawe bo dorsz,mintaj i łosoś - smaczne
Norgiusz 17.09.2012 08:18
swietne
jozefinach 05.09.2012 07:51
Uwielbiam rybne kotlety.
kate.500 24.08.2012 08:29
super
olkaaa 08.08.2012 09:34
bardzo je lubię
safcia 02.08.2012 20:25
z krakersami nie robilam jeszcze
Rafał10 09.07.2012 10:18
Kiedyś robiłam podobne, ale z jednego rodzaju ryb i bez krakersów... koniecznie muszę wypróbować Twój przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak