Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotleciki mielone z kapustą

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
jajko 3 sztuki
kasza manna 8 łyżek
ryż 2 torebki
woda 5 szklanek
cukier 1 łyżka
kapusta biała 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kotleciki mielone z kapustą

Wszystkie składniki mieszamy (mięso, kapusta poszatkowana, jajka, kaszę manną, ryż, cebula). Z masy formujemy klopsiki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni.
Składniki na zalewę: woda, ketchup, przecier, sól zagotowujemy i gorącą zalewą pokrywamy klopsiki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 25.03.2011 16:05
eleganckie
Bart 13.02.2011 14:43
a mi takie smakują:)
wiola28a 06.02.2011 19:31
super przepis
Babciagramolka 19.01.2011 09:02
Robię podobne
Barbara55 12.01.2011 15:50
całkiem dobre
kielcok1 10.01.2011 15:09
lubię kotlety
rakow2
rakow2 14.11.2010 15:48
dobre
strzelec02 04.10.2010 21:20
Jadłam są pyszne.
mehia 03.06.2010 11:24
szkoda, że nie ma fotki
Kate131 26.05.2010 08:17
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak