Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka zupa pomidorowa z ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kostka rosołowa 1 sztuka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 2 szczypty
sól 2 szczypty
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 szczypta
śmietana 18 proc 1 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat 2 szczypty
ryż 20 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka zupa pomidorowa z ryżem

W dużym garnku gotujemy 2,5 litra osolonej wody. Dodajemy kostkę rosołową oraz koncentrat.Wsypujemy surowy ryż. Gotujemy do miękkości. Na sam koniec doprawiamy przyprawami oraz śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 02.07.2012 17:04
allle bym zjadła!! Pychotka !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak