Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegeteriański bigos

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
pieczarki 1 kg
cebula biała 1 kg
marchew 2 sztuki
masło 1/2 kostki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wegeteriański bigos

Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Cebule pokroić w półplasterki. Do garnka wlać odrobinę wody, dodać pieczarki i cebulę i dusić kilka minut mieszając. Dodać kapustę i masło oraz przyprawić pieprzem i gotować dalej do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 04.08.2013 16:52
lubię taki :)
jeta72 12.07.2013 08:32
pyszny :)))
m1monika 04.07.2013 07:52
podoba mi się ten bigos :-)
ankaryba 18.06.2013 10:37
mi smakuje :-)
IwonaKa 10.05.2013 00:22
pycha bigosik,czasem mozna zjeść i bez mięsa i kiełbasy
Alex_M 20.03.2013 09:18
ciekawe danie
kate.500 23.01.2013 15:21
super
Ela15 29.12.2012 20:44
super
Beata23 03.12.2012 10:07
bardzo dobre
Bernadeta 31.10.2012 08:56
pewnie że zrobie,na pewno smaczny
mic 05.09.2012 21:50
niedlugo i ja zrobię
caralajna 03.08.2012 07:53
lubię
Dorian 23.07.2012 18:22
smaczne
dianix 19.07.2012 14:01
fajny dla tych bezmięsych osób;)
tessa 18.07.2012 12:40
super
gusia1000 17.07.2012 17:59
To coś dla mnie.
Elżbieta17 05.07.2012 11:51
musi być smaczny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak