Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z pasztetu drobiowego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek
Szczypiorek cienki
masło śmietankowe 10 dag
pasztet 1 (drobiowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z pasztetu drobiowego

Kroki postępowania

1
Rzodkiewkę i szczypiorek umyć . Rzodkiewkę pokroić w kosteczkę, szczypiorek pokroić drobniutko. Dodać masło pasztet.
Krok 1 - Pasta kanapkowa z pasztetu drobiowego foto
2
wszystkie składniki wymieszać dokładnie na gładką masę.
Krok 2 - Pasta kanapkowa z pasztetu drobiowego foto
3
Podawać z pieczywem , z chlebem lub bułką. Przechowywać w lodówce w pojemniku z zamknięciem. SMACZNEGO!
Krok 3 - Pasta kanapkowa z pasztetu drobiowego foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 01.08.2013 21:50
bardzo smaczne kanapeczki
RenataZ-et 20.07.2013 21:08
super pomysł
romanrafal
romanrafal 31.08.2012 15:32
smaczna
Aleksandraa 26.07.2012 19:52
zawsze jakieś urozmaicenie zwykłego pasztetu
gosia561 25.07.2012 10:58
ale wiosennie
Wacław 22.07.2012 13:02
świetny przepis
dorotka0000025 16.07.2012 14:32
fajnie wyglada
Mati13 13.07.2012 19:34
musi być bardzo smaczna
Krystyna32 09.07.2012 12:41
lubię
Paweł10 02.07.2012 09:42
pysznie sie zapowiada ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak