Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka pieczona I

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól lub kucharek
sos sojowy
oliwa
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka pieczona I

karkówkę umyć,wszystkie przyprawy wymieszać w miseczce i posmarować mięso wstawić do lodówki najlepiej na noc,następnego dnia wyjąć z marynaty i włożyć do naczynia żaroodpornego przykryć pokrywką i piec w piekarniku w temp.200st.ok.1,5 godz.podawać zarówno na zimno do pieczywa jak i na ciepło pokrojoną w plastry z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 03.07.2013 14:54
pyszne mięso bardzo lubimy
Motorek 24.08.2012 09:05
smaczne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak