Składniki:
kapusta młoda | 1 główka |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
boczek wędzony | 30 dkg. |
cebula | |
masło | 3 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
śmietana | 1/2 szkl. |
mąka | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
wywar warzywny | 1,5 l. |
kapusta młoda | 1 główka |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
boczek wędzony | 30 dkg. |
cebula | |
masło | 3 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
śmietana | 1/2 szkl. |
mąka | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
wywar warzywny | 1,5 l. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: